Specialist in:

 
 
 

Helmsman: expert in sloepen

Al geruime tijd opereert Helmsman vanuit Amsterdam, niet alleen de hoofdstad van Nederland maar ook de hoofdstad als het gaat om sloepen. In deze ogenschijnlijk eenvoudige maar verrassend elegante boten kunt u, ongestoord door het wegverkeer, gaan en staan waar u maar wilt. Bij Helmsman, een expert op het gebied van sloepen, kunt u uw favoriete model kopen.

Grachten zijn er voor sloepen

Sloepen lenen zich uitstekend voor de Amsterdamse grachten. Op feestdagen en vooral op Koninginnedag vormen zij het middelpunt van de belangstelling. Maar ook als u gezellig op een terrasje aan de gracht zit, ziet u vaak sloepen voorbij komen. De opvarenden genieten vaak optimaal van hun unieke positie, en doen zich tegoed aan wijn en lekkere hapjes.

Als u k een sloep wilt

Het aanzicht van sloepen vol levensgenieters heeft u vast weleens doen denken: en wat als ik er nou zelf n had? U tussen de andere sloepen op de grachten kunnen begeven betekent optimale vrijheid en mooie uitzichten. Een stressvrije belevenis van de stad. Helmsman is de grootste aanbieder van Saga en Polar. Wij begroeten u graag in ons kantoor aan het Nieuwe Meer in Amsterdam.

Sloepen
 
 
Helmsman Sloepen - Oude Haagseweg 47 1066 BV , Amsterdam Tel: 06-53106133
Kvk nr: 33298783 O.B. nr: NL114562325B01
Lagoworks Web Design 2024