Specialist in:

 
 
 

Sloepen: Amsterdam prima toegankelijk

Sloep AmsterdamU heeft vast weleens sloepen in Amsterdam zien rondvaren. Met hun elegante, comfortabele interieurs en hun verrassende wendbaarheid zijn sloepen de ideale oplossing voor het verkeersprobleem. De enige dag dat het echt druk in de grachten wordt is Koninginnedag. Maar dat noemen wij in Amsterdam gezellige drukte.

Met sloepen Amsterdam verkennen

In sloepen Amsterdam bekijken is een originele manier om onze hoofdstad te beleven. De grachten lenen zich namelijk uitstekend voor sloepen. Amsterdam ziet er heel anders uit vanaf het water. Geniet van de levendige stad in één van de prachtige sloepen die wij te koop aanbieden.

Sloepen kopen in Amsterdam?

Sloepen in Amsterdam

Helmsman Sloepen in Amsterdam is uw partner voor de aankoop van een gebruikte of nieuwe sloep. Wij zijn de specialist wat betreft sloepen in Amsterdam en omgeving. Voor de merken Saga en Polar zijn wij zelfs de grootste in Nederland!

Vanuit ons kantoor aan het Nieuwe Meer kunnen wij u wegwijs maken in de wereld van de sloep en leggen wij uit hoe het vaartuig werkt. Zo kunt u geheel voorbereid de grachten op.

 
 
Helmsman Sloepen - Oude Haagseweg 47 1066 BV , Amsterdam Tel: 06-53106133
Kvk nr: 33298783 O.B. nr: NL114562325B01
Lagoworks Web Design 2023