Specialist in:

 
 
 

Ook een sloep kopen?

Bent u ook al zo ge´nteresseerd in eensloep? Kopen is dan een goede optie. En zeg nu zelf: er gaat weinig boven een lange, zwoele zomeravond met een hapje en een drankje op de grachten, nietwaar?

Als u overweegt eensloep te kopen of simpelweg meer informatie over sloepen wilt, bent u op de juiste website beland. Helmsman is namelijk de grootste aanbieder van Saga en Polar sloepen in Nederland.

Sloep kopen: prima investering

Het gaat economisch weer goed met Nederland en dat merkt zelfs Helmsman. Steeds meer mensen willen een sloep kopen, wat betekent dat de prijzen van gebruikte sloepen relatief hoog liggen. De allermooiste modellen kosten nu meer dan vroeger en zijn dus in waarde gestegen.

Een sloep kopen zou u dus kunnen zien als investering, maar dan bovenal als investering in quality time. Vrije tijd die u op een unieke en onvergetelijke manier zult besteden, in goed gezelschap.

Bij Helmsman een sloep kopen

Helmsman is misschien wel de grootste sloependealer in Nederland. Als u eraan denkt een sloep te kopen doet u er daarom goed aan eerst eens bij ons te kijken. Wij hebben altijd een groot aantal sloepen klaarliggen aan onze werf in het Nieuwe Meer in Amsterdam.

Aankoopprocedure

  • U heeft interesse in een boot en wil een proefvaart maken. Dat kan!
  • Besluit u tot aankoop over te gaan, dan wordt een koopovereenkomst en/of factuur opgemaakt.
  • Er wordt een leveringsdatum afgesproken.
  • Er wordt een bancaire aanbetaling van 10% gedaan.
  • Het restant dient vˇˇr overdracht van de boot voldaan te zijn en bij overdracht krijgt u de factuur mee.
Sloep kopen
 
 
Helmsman Sloepen - Oude Haagseweg 47 1066 BV , Amsterdam Tel: 06-53106133
Kvk nr: 33298783 O.B. nr: NL114562325B01
Lagoworks Web Design 2022